Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Lékai Máté hosszabbított az FTC-vel

2024. június 11. 18:35 // Forrás: MTI
Az irányító Lékai Máté, a balszélső Kovacsics Péter, a beálló Füzi Dániel és a kapus Borbély Ádám szerződést hosszabbított a Ferencváros férfi kézilabdacsapatánál.

"Két éve, amikor ideigazoltam, tárt karokkal fogadott a Ferencváros, nagyon szerették volna, hogy jöjjek, és hamar befogadtak" - mondta kedden a klub honlapján a négyszeres bajnok, hatszoros Magyar Kupa-győztes, háromszoros Bajnokok Ligája-ezüstérmes Lékai.

A 174-szeres válogatott irányító hozzátette, most a szerződéshosszabbításnál is ugyanez volt az érzése, és az elképzelései is pontosan ugyanazok voltak, ezért nagyon gyorsan lezajlottak a tárgyalások. Örömmel játszik a következő szezontól is az FTC-ben, és bízik benne, hogy még feljebb lépnek a bajnoki tabellán, amelyen idén negyedikként zártak - mondta.

Lékai Máté marad a fővárosiaknálLékai Máté marad a fővárosiaknál

Ancsin Gábor és Győri Mátyás leigazolását már februárban bejelentette az FTC-Green Collect, az elmúlt napokban pedig további három játékos, Tóth Ádám, Karai Miklós és Juhász Ádám érkezése is biztossá vált. Rajtuk kívül két ifjúsági játékos, a kapus Balogh Ádám és a beálló Mészáros Máté is a felnőtt keret tagja lesz a következő szezonban.

A távozók között van a hetvenszeres válogatott Balogh Zsolt, a szlovén Celjébe igazolt Bognár Alex, a német élvonalba szerződött Imre Bence, továbbá Pordán Bálint és Szepesi Zsombor.

vehir.hu
Baumann Béla

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.