Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek

2024. június 17. 13:37 // Forrás: SVSE
Előfordulnak olyan „hosszú hétvégék”, amikor minden pillanatban történik valami és nincs idő „megállni”. Kapkodjuk a fejünket, hogy éppen hol és mi történik. Ilyen hétvége „íródott” a veszprémi Sportolj Velünk SE számára, amely megszállta péntektől vasárnapig a székesfehérvári atlétikapályát.

Péntek este az ARAK TOP-listaversenyén vettek részt a nagyok. A sprinterek álltak először rajtvonalhoz, Besenyődi Petra 11.95-ös (100 m) egyéni csúcsa után 200 m-en is megjavította legjobbját és 24.64-gyel zárt a második helyen.

A férfiak mezőnyében Pandur Huba 100 m-en 11.11-es egyéni csúcsa után a döntőben a „B” futamot 11.03-mal nyerte, majd 200-on is új legjobb eredményt írhatott be magának (22.15). 110 m gátfutásban Felber Farkas 14.02-es előfutama után 13.99-cel győzött a döntőben.

Fotó: SVSEFotó: SVSE

A nap zárásaként a 1500 m síkfutás hozott izgalmakat. Az SVSE atlétái elfoglalták a dobogót. Kovács Ferenc Soma 3:39.16-os egyénivel léphetett a legfelső fokra, Szögi István Dániel 3:39.32-vel vehette át az ezüstérmet, míg Szirbek Albert 3:46.09-ces egyéni csúccsal a harmadik pozícióban zárt.

A sikeres péntek után elindult a hétvége a legkisebbekkel, akik az U10-es és U12-es országos fesztiválon vettek részt.

Fotó: SVSEFotó: SVSE

A régiós bajnokságot megnyerve érdemelték ki, hogy az ország legügyesebb kölyökatlétáival „megmérkőzzenek”. A csapat (Szőnyi Hanga, Mészáros Zoé, Schindler Dóra, Schindler Luca, Hajdú Csenge, Kapornaki Balázs, Szabó Ákos, Liebhauser Lilla) hat versenyszámot teljesített, mindet kimagasló eredménnyel.

Fotó: SVSEFotó: SVSE

 A súlylökés, ritmusszökdelés, kislabdahajítás után gát- és sík-váltófutásban mérték össze gyorsaságukat, majd a legvégén az állóképességüket is bizonyították a 6 perces cooper-futáson. Összetett versenyben elmondhatják, hogy az ország negyedik legjobb csapata címet érdemelték ki az U10-es korosztályban.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.