Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gulyás Péter a Dunaújváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője

2024. július 16. 17:12 // Forrás: MTI
Gulyás Pétert nevezték ki a női kézilabda élvonalban szereplő Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetőedzőjének - jelentette be kedden közösségi oldalán a DKKA.

A játékosként 111-szeres válogatott Gulyás edzőként előbb a veszprémi férfi klub utánpótlásában dolgozott, majd az elmúlt három szezonban a Veszprém felnőtt csapatának másodedzője volt.

A dunaújvárosi alakulat az elmúlt idényben a nyolcadik helyen zárta a női NB I küzdelmeit.

vehir.hu
további cikkek
Elvágták a köldökzsinórt Erről jut eszembe… Elvágták a köldökzsinórt Gulyás Péter elhagyja Veszprémet, és a Dunaújvárosi Kohász női csapatánál folytatja kézilabdaedzői munkáját. Elméletileg nincs ebben semmi szenzáció, hiszen a sport világában jönnek-mennek az edzők, gyakorlatilag azonban ebben az esetben többről van szó – Darcsi István jegyzete.  2024. július 19. 11:22 Hivatalos: Momir Ilics és Gulyás Péter távozik a Telekom Veszprém kispadjáról Veszprém Handball Club Hivatalos: Momir Ilics és Gulyás Péter távozik a Telekom Veszprém kispadjáról Momir Ilics és Gulyás Péter 2021 júniusában kötött két plusz egyéves szerződést a Telekom Veszprémmel. A vezetőség úgy döntött, hogy a szezon végén lejáró kontraktust nem hosszabbítja meg, így két korábbi meghatározó játékos távozik a Veszprém vezetőedzői és edzői posztjáról. Gulyás Péter a jövőben a veszprémi utánpótlásban kap majd szerepet, adta hírül péntek délután a klub. 2024. június 14. 14:50 Gulyás: nagy dolog Mocsai Lajos nyomdokaiba lépni Veszprém Handball Club Gulyás: nagy dolog Mocsai Lajos nyomdokaiba lépni Gulyás Péter, a Telekom Veszprém másodedzője szerint nagyon nagy dolog Mocsai Lajos nyomdokaiba lépni, ugyanis legutóbb vele lettek százszázalékos teljesítménnyel bajnokok a bakonyiak a férfi kézilabda NB I-ben. 2024. május 29. 22:33 Gulyás Péter: A sikerhez a csapatjáték vezet! Veszprém Handball Club Gulyás Péter: A sikerhez a csapatjáték vezet! A Telekom Veszprém másodedzője, Gulyás Péter a vehir.hu megkeresésére úgy fogalmazott, a huszonnyolcadik bajnoki cím megszerzéséhez a kulcs a csapatjátékban rejlik. Rámutatott játékosaik teljesítményében feltétel nélkül megbíznak. 2024. május 24. 7:35

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.