Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Varga Zsolt: nagyon fontos három pontot szereztünk

2024. július 28. 21:39 // Forrás: MTI
Varga Zsolt szövetségi kapitány azt mondta, nagyon büszke a csapatára, amely fontos három pontot szerzett vasárnap a házigazda franciák ellen (13-12) a párizsi olimpia férfi vízilabdatornájának nyitányán.

"Nagyon büszke vagyok a csapatra!" - kezdte értékelését az M4 Sportnak a szakember. "Ez egy nehéz helyzet volt a franciák ellen itthon, első mérkőzés a tornán és azzal a történettel, ami volt korábban. Az egész közönség mögöttük állt, de azért akadtak magyarok is, köszönjük nekik, hogy kilátogattak és jó hangulatot teremtettek!"

Kapcsolódó cikk
Visszavágott a franciáknak, győzelemmel rajtolt a férfi vízilabda-válogatott
Győzelemmel rajtolt a magyar férfi vízilabda-válogatott a párizsi olimpián: Varga Zsolt együttese a csoportkör vasárnapi nyitányán 13-12-re nyert a házigazda francia csapat ellen.

Varga szerint jól kezdték a mérkőzést, amely azért vált szorossá, mert a rivális "talált" néhány gólt.

Varga Zsolt szövetségi kapitány (j) és Eszlári Gergely, a válogatott gyógymasszőrje (b) a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi vízilabdatornáján, a B csoportban játszott Franciaország - Magyarország mérkőzés végén a Párizs melletti Saint-Denis-ben lévő Vizes Központban 2024. július 28-án. A magyar válogatott 13-12-re nyert. MTI/Czeglédi ZsoltVarga Zsolt szövetségi kapitány (j) és Eszlári Gergely, a válogatott gyógymasszőrje (b) a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi vízilabdatornáján, a B csoportban játszott Franciaország - Magyarország mérkőzés végén a Párizs melletti Saint-Denis-ben lévő Vizes Központban 2024. július 28-án. A magyar válogatott 13-12-re nyert. MTI/Czeglédi Zsolt

"Sikerült azonban megőriznünk a lélekjelenlétünket, amivel mindig tudtunk még egy-egy gólt szerezni és megtartani az előnyünket" - fogalmazott.

A magyar válogatott 12 gólt kapott, az utolsó negyedben ötöt.

"Nagy volt a különbség az emberhátrányok számában, jó lehetőség volt ez a számunkra, hogy tudjuk gyakorolni az ilyen helyezteket. Sokáig jól is működött a védekezés, a végén pedig azt éreztem a franciákon, hogy nincs veszítenivalójuk, és ebben a szellemben támadtak. Kockáztattak, lőttek, s ezek mind bejöttek nekik a végén" - mondta a szövetségi kapitány.

"A nyitómérkőzéseknek mindig más az érzelmi háttere, örülök, hogy győzelemmel tudtuk lezárni. Nagyon fontos három pontot szereztünk és büszke vagyok, hogy meg tudtuk csinálni" - összegzett Varga Zsolt.

A magyarok kedden a spanyolok ellen folytatják.

A férfi vízilabdatornán a 12 résztvevő két hatos csoportban játszik, a négy-négy legjobb jut a negyeddöntőbe, ahol keresztbe játszanak majd.

vehir.hu
további cikkek
Paralimpia 2024: Pap Bianka teljessé tette éremkollekcióját paralimpia Paralimpia 2024: Pap Bianka teljessé tette éremkollekcióját Az úszó Pap Bianka ezüstérmet szerzett szombaton az SM10-es sérültségi kategória 200 méter vegyes számában a párizsi paralimpián. 2024. szeptember 7. 21:49 Paralimpia 2024: Ekler Luca Európa-csúccsal ezüstérmes 400 méteren paralimpia Paralimpia 2024: Ekler Luca Európa-csúccsal ezüstérmes 400 méteren Ekler Luca Európa-csúccsal ezüstérmet szerzett a szombat esti döntőben 400 méteres síkfutásban a párizsi paralimpián. 2024. szeptember 7. 21:46 Paralimpia 2024: Kiss Péter Pál megvédte címét KL1-ben, Szvitacs Alexa bronzérmes asztaliteniszben paralimpia Paralimpia 2024: Kiss Péter Pál megvédte címét KL1-ben, Szvitacs Alexa bronzérmes asztaliteniszben A kajakos Kiss Péter Pál címét megvédve aranyérmet szerzett a KL1-es kategóriában, 200 méteren, míg az asztaliteniszező Szvitacs Alexa bronzérmet szerzett a WS9-es kategóriában a párizsi paralimpia szombati versenynapján. 2024. szeptember 7. 12:48 Rasovszky Kristóf is távozik Veszprémből? Rasovszky Kristóf Rasovszky Kristóf is távozik Veszprémből? A párizsi olimpiai nyíltvízi úszószámában bronzérmet szerző Betlehem Dávid után az olimpiai bajnok Rasovszky Kristóf is búcsúzhat a veszprémi Balaton Úszó Klubtól – erről árulkodnak edzője, Szokolai László mondatai is, melyeket Porga Gyula polgármesterrel osztott meg. 2024. szeptember 3. 14:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.