Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Bravúrra készül Győrben a VFC

2010. augusztus 28. 9:50
Leitold Tamás, a Veszprém FC labdarúgója blogjában a Barcs ellen vereségről, s a Győr elleni esélyekről is megosztja gondolatait.


Leitold Tamás

Sajnos a hétvégi mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Legalább pontot szerettünk volna szerezni hazai közönségünk előtt, s megmutatni, hogy igen is nem véletlenül nyertük meg az NB III-as bajnokságot vereség nélkül. Viszont a második mérkőzés után is ki kell emelnem, hogy ez tényleg komolyabb osztály, gyorsabb a játék és nagyobb az iram. Remélhetőleg minél előbb felvesszük a ritmust, s akkor nem lehet gond.

A mérkőzés jól indult számunkra, hiszen megszereztük a vezetést, de az ellenfél ezt hamar egalizálta. Sajnos az első félidőben nagyon rossz felfogásban védekeztünk. Az ellenfél sorra alakította ki a helyzeteit, örülhettünk, hogy döntetlennel mehettünk pihenőre. A szünetben rendeztük a sorokat, s a második félidőben mi már alig jutott az ellenfél el a kapunkig. Azonban ebben az osztályban elég egy hiba, s azt az ellenfél könyörtelenül kihasználja. Sajnos ezt mi is megtapasztaltuk ezen a mérkőzésen. Az ellenfél pedig a vezetés megszerzése után már csak a játék tördelésére törekedett.

A hétvégi hibáinkat megbeszéltük, a vasárnapi győri mérkőzésen pedig mindenképp bravúrt szeretnénk bemutatni. Nagyon sokat beszélgettünk a héten, hogy hogyan lehetne az egy-egy hibát kiküszöbölni, mert két bajnoki után láthatóvá vált számunkra, hogy egy-egy hiba itt pontokba kerülnek. Mondhatnám azt is, hogy ez a legfőbb különbség a harmad- és másodosztály között. Reméljük a héten megbeszélteket a mérkőzésen meg is tudjuk valósítani. Pontos, odafigyelt, higgadt, hibamentes játékkal elérhető a siker, s bízunk benne, hogy ez által megörvendezhetjük magunkat, szurkolóinkat és a várost is.

Ismeretlenbe utazunk, nem tudhatjuk előre, hogy a fiatal labdarugók ellen kell pályára lépnünk, vagy sok „visszajátszóval” megspékelt csapat ellen kell bizonyítanunk. Egy biztos: nem feltartott kezekkel megyünk Győrbe, küzdeni akarunk, s mindenki a maximumot akarja kihozni magából. Remélhetőleg jövő héten már be tudok számolni az első pont vagy pontok élményéről.

Leitold Tamás

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.