Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megyei rangadó előtt focistáink

2010. október 28. 8:14
Leitold Tamás: "Tudjuk jól, hogy együtt kerültünk ebbe a gödörbe, ahonnan a csapatnak együtt is kell kijönnie."

Sajnos megint kikaptunk, amely most már az ötödik alkalom volt egymás után. Ilyen sorozatra nem számítottunk a bajnokság elején, noha azzal tisztában voltunk már a nyári felkészülés folyamán is, hogy adódhatnak ehhez hasonló szériák az év folyamán a csapat életében. Bánatunkra ez az utóbbi hetekben be is következett. Pánikhangulat azonban egyáltalán nincs a VFC háza táján. Tudjuk jól, hogy együtt kerültünk ebbe a gödörbe, ahonnan a csapatnak együtt is kell kijönnie.


Leitold Tamás

A hétvégén fontos mérkőzésen maradtunk alul, pedig mondhatjuk, hogy az ellenfél semmivel se volt jobb nálunk. Viszont a focit gólra játsszák, és mi ezúttal eggyel kevesebbet rúgtunk az ellenfél kapujába, mint amennyit kaptunk. Reméljük, hogy most már szerencsésebben fognak az eredmények alakulni számunkra. Persze tudjuk, hogy ezért a csapatnak és a játékosoknak kell a legtöbbet tenni. A kiesés ellen harcolunk. Ezért azon vagyunk minden héten, hogy a hétvégi fordulóban a rossz sorozatunkat megszakítsuk, s sikerüljön pontot vagy pontokat szerezni.

A következő fordulóban Ajkára látogatunk, és hát mikor, ha nem a megyei rangadón kezdenénk el újra pontokat gyűjtögetni. Edzésről edzésre azon dolgozunk, hogy a csapatjátékunk hatékonyabb legyen, és végre az ellenfél kapuja előtt is lássanak bennünket a szurkolóink. Az ajkai csapatot nem kell bemutatni nekünk, hiszen a mieink közül korábban nagyon sokan húztak le egy-két évet náluk, akik néhány játékost kitűnően ismernek. Tisztában vagyunk a hiányosságaikkal és az erősségeikkel is, ezért a héten próbáltuk gyakorolni azt a játékot, amellyel esélyünk lehet pontszerzésre.

A találkozó esélyesei ennek ellenére nem éppen mi vagyunk. Viszont éppen ezért nem lehet veszteni valónk, támadni és gólra törően kell játszanunk, s persze hátul is figyelnünk kell. Fel kell nőnünk a feladathoz és hétvégén valamilyen úton-módon pontot kell szereznünk Ajkán. Ha ez sikerülne, némi önbizalmat szerezhetne a csapat a hátralévő mérkőzésekre. De először sikerüljön meglepetést szerezni a hétvégén, utána beszélhetünk a hátralévő fordulókról.
Hajrá VFC!

Leitold Tamás

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.