Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

„Újra át kell élnünk a győzelem ízét!”

2010. november 11. 9:09
A veszprémi labdarúgócsapat játékosa, Leitold Tamás blogjában egyértelműen fogalmaz: le kell győzniük a sereghajtó Kaposvölgyét.

A hétvégén ismét kikaptunk. Egyre mélyebb gödörbe kerülünk, ahonnan most már nem tudhatjuk, mikor tudunk kimászni. A bajnokság őszi feléből még két meccsünk van hátra. Az egyik egy bajnok címre törő együttes nevezetesen a Pécs, a másik pedig a kiesés ellen menekülő Kaposvölgye együttese. Utóbbi gárdával játszunk előbb, méghozzá idegenben. De ezt a mérkőzést mindenféleképpen nyernünk kell. Sorolhatnánk az okokat, de felesleges, a lényeg a három pont. Most azt mondom, nem kell foglalkoznunk az elmúlt hetek kudarcaival, el kell felejtenünk mindent. Persze ezt nagyon könnyű mondani, leírni pedig még egyszerűbb. A valóságban nem ilyen egyszerű, sőt a lehetetlent tükrözi, mivel a kudarcokat senki sem tudja kitörölni a gondolatiból. Nekünk most mégis azt mondom, ezt meg kell tennünk, és tiszta fejjel kell a következő forduló elé nézni.


Leitold Tamás

A csapaton ezek a sikertelenségek elég mély nyomokat hagynak. Senki se szeret veszíteni, mindenki nyerni akar, és ezzel mi sem vagyunk máshogy. A sorozatos vereség a csapat önbizalmát szinte teljesen elvette, és szemmel láthatóan a mérkőzés folyamán nem merünk játszani. A szurkolóink joggal kérik számon ezt, de sajnos ezek tények, amiken viszont mi játékosok tudunk a legtöbbet változtatni. Ezzel is tisztában van a csapatunk. Pedig mindenki elhiheti, minden mérkőzésre úgy futunk ki a pályára, hogy meg akarjuk szakítani a rossz sorozatunkat, és nyerni akarunk. De sajnos a mérkőzések nagy részében teljesen nem a mi akaratunk érvényesül a mérkőzések végén, amikor már minden eldőlt akkor találunk elvétve a kapuba, és akkor focizunk úgy, ahogy valójában egész mérkőzésen kéne. És hogy miért mondom, hogy el kell felejtenünk minden kudarcot?

Hétvégén olyan mérkőzés elé nézünk, amelyet egyszerűen nem veszíthetünk el. Az utolsó helyezetthez látogatunk, ahol azt mondom teljesen mindegy milyen játékkal, de három ponttal kell haza térnünk. A csapatunknak most kell megmutatnia milyen erős is, hogy tudunk egymásért küzdeni, és csapatként szerezni három pontot. Nagyon fontos, hogy csapatként legyünk erősek, és a hétvégi mérkőzés súlyát úgy érzem mindenki átérzi. A héten ennek a szellemében készülünk, vasárnap pedig újra át kell élnünk a győzelem izét!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.