2023. március 26.
//
Emánuel névnap

Ring Autó

A Ring-Autó Kft. raktárkészletén a legújabb Volkswagenek sorakoznak
A Ring-Autó Kft. raktárkészletén a legújabb Volkswagenek sorakoznak
Az autópiacon világszinten megfigyelhető trend, hogy a gyártási, beszerzési és szállítási láncolatok akadozása miatt az új modellekre akár 4-5, más esetben 8-10 hónapot is várni kell, mire a futószalagról megérkeznek a kereskedésekbe leendő tulajdonosukhoz. A veszprémi Ring-Autó Kft. viszont megfordította ezeket a negatív folyamatokat, szalonjában most is sorakoznak a legújabb, azonnal elvihető Volkswagen modellek. Abban, hogy miért olyan népszerű ez a típus, valamint miből válogathatnak a vevők Vecsei Péter értékesítési vezető segített eligazodni.
Hibrid módon a veszprémi utakon
Hibrid módon a veszprémi utakon
Mi a különbség egy elektromos autó és egy hibrid között? A kérdésre lehet rövid, de egy jóval összetettebb szakmai választ is adni. Mi most a kettő között igyekeztünk megmaradni, segítségünkre pedig Vecsei Péter, a veszprémi Ring-Autó Kft. értékesítési vezetője volt, akivel ki is próbáltunk egy ilyen modellt.
Veszprém a használt autó piacon is eltér az országos átlagtól
Veszprém a használt autó piacon is eltér az országos átlagtól
A koronavírus-járvány számos ponton írta át a társadalmi és nem utolsó sorban gazdasági helyzetet az egész világon, benne Magyarországon is. Ennek az egyik szegmense a használt autó piac, ahol a járvány egy éve alatt új trendek kezdtek kirajzolódni. Az országos tendenciát összevetettük a veszprémi helyzettel a Ring Autó segítségével, és több helyi sajátosságot is találtunk.