2020. augusztus 10. // Lörinc névnap

Még csak tizenkét éves, de már nemzetközi bajnok!

A Weapon Group SC harcoshölgye, Dobos Gergely tanítványa, a tizenkét éves Sipos Regina a február 22-én Zalaegerszegen rendezett X Fight Code nemzetközi bajnokságon K1 light szabályrendszerben nem talált legyőzőre.

Múlt hétvégén a zalai megyeszékhely, Zalaegerszeg biztosított otthont a II. X Fight Code nemzetközi bajnokságnak, amelyen természetesen a veszprémi Weapon Group SC harcosai is ringbe szálltak.

Dobos Gergely tanítványa, a tizenkét éves Sipos Regina K1 light szabályrendszerben nem talált legyőzőre. Sőt, a reménység és riválisa olyan szép mérkőzést vívtak, hogy a szervezők felajánlottak számukra egy visszavágó mérkőzést, amelyen a WFL szervezet Pro Am övéért küzdhetnek majd meg a fiatalok március 8-án, egy jótékonysági gálán.

Kun Marcell, a bajnok Sipos Regina, valamint a szakágvezető Dobos GergelyKun Marcell, a bajnok Sipos Regina, valamint a szakágvezető Dobos Gergely

Szintén ezen a megmérettetésen, a 15 esztendős Pavelka Dominik -70 kg-ban, K1 szabályrendszerben ugyancsak első helyen végzett (edzője Kiss Dénes).

Dobos Gergely másik tanítványa, Kun Marcell február 29-én debütál az Enfusion profi kickbox promóció eindhoveni gáláján. Marci első magyarként jutott be a szervezethez amelynek rangos estéjén profi K1 szabályrendszerben, -80 kg-ban fog összecsapni ellenfelével. 

Simon Dani

További cikkek

Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
A Veszprémi Kempo SE tizennégy éves reménységét, Czuppon-Horváth Lilit beválasztották a MOL Alapítvány 2020-as Tehetségtámogató Programjába. Békési Gergely tanítványa rászolgált a támogatásra, hiszen a belföldi bajnoki címek mellett alapembere lett a magyar válogatottnak is. A nemzetközi sikereinek köszönhetően pedig az Európai Fekete Öves Tanács hazánk legjobb ifjúsági lány versenyzőjének választotta a tavalyi évben.
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
A Veszprémi Kempo SE vezetőedzőjének hitvallása, hogy ahol csak lehet, ott segítsenek egymáson az emberek. Békési Gergely ezzel a célzattal szervezte meg szombaton az I. Veszprémi K1 és kick-box szemináriumot is, amelyre nemcsak a megyéből, hanem az ország távolabbi pontjairól is érkeztek érdeklődők.
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A lehetetlen nem létezik – Muhammad Ali közismert ars poeticáját évről évre bizonyítja Veszprém világ- és Európa-bajnok klasszisa, Bécsi Nikolett, aki ellenfelei elképesztő fizikai fölényét két küzdősportban – tékvandóban és kick-boxban – is rendre leküzdi.
Dzsúdóhétvége Nemesvámoson
Dzsúdóhétvége Nemesvámoson
Eredményesen szerepelt a Veszprémi Judo SE a hazai rendezésű regionális rangsorversenyén.
Eb-kvótával és huszonhat éremmel tért haza a veszprémi szumócsapat
Eb-kvótával és huszonhat éremmel tért haza a veszprémi szumócsapat
Tíz arany-, tíz ezüst- és hat bronzéremmel tért haza a Dunaharasztiban rendezett szumóversenyről a veszprémi Centrum SE.
2020. augusztus 10. // Lörinc névnap