2021. augusztus 2.
//
Lehel névnap

Parádésan bunyóztak a Dobos-tanítványok

A fővárosban múlt hétvégén rendezett K1 magyar bajnokságról a veszprémi Weapon Group SC fiatal harcosai egytől egyig éremmel a nyakukban tértek haza.

Október 24-én Budapesten rendezték a GBF K1, K1-light magyar bajnokságot, amelyre a veszprémi Weapon Group SC fiatal harcosai is felutaztak edzőjük, Dobos Gergely társaságában.

A megmérettetésre rengeteg bunyós nevezett: K1 és K1-light küzdelemből is közel negyven volt porondon. A bakonyi sportolók ezúttal utóbbi szabályrendszerben készültek számot adni tudásukról.

A veszprémi csapat - Fotó: Weapon Group SCA veszprémi csapat - Fotó: Weapon Group SC

A szakágvezető büszkeségére városunk mindhárom versenyzőjének érmet akasztottak a nyakába a nap végén. 

Sipos Regina - Fotó: Weapon Group SCSipos Regina - Fotó: Weapon Group SC

Hegyi Péter (12 éves, 48 kg) a harmadik helyen végzett, míg Lontai Dávid (8 éves, 28,5 kg) ezüstérmet szerzett. Dobos kiemelte, Dávidka külön dicséretet érdemel, hiszen életében először lépett ringbe egy ennyire rutinos ellenféllel szemben.

Az i-re a pontot pedig Sipos Regina (13 éves, 48 kg) tette fel, ugyanis gyönyörű, technikás ütközetet vívott, amelynek köszönhetően végül a dobogó legfelső fokán találta magát.

Simon Dani

További cikkek

Bizonyítottak a veszprémi harcosok
Bizonyítottak a veszprémi harcosok
A veszprémi Weapon Group SE harcosai remek eredményeket értek el a fővárosban a hétvégén rendezett K1 amatőr országos bajnokságon.
Gálameccset nyert a veszprémi bunyós
Gálameccset nyert a veszprémi bunyós
Kun Marcell többször is padlóra küldte ellenfelét a fővárosi BSK Crossfightban rendezett küzdősport-gálaesten, amelyen végül még az első menetben TKO-győzelmet aratott Dobos Gergely tanítványa.
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
A Veszprémi Kempo SE vezetőedzőjének hitvallása, hogy ahol csak lehet, ott segítsenek egymáson az emberek. Békési Gergely ezzel a célzattal szervezte meg szombaton az I. Veszprémi K1 és kick-box szemináriumot is, amelyre nemcsak a megyéből, hanem az ország távolabbi pontjairól is érkeztek érdeklődők.
Még csak tizenkét éves, de már nemzetközi bajnok!
Még csak tizenkét éves, de már nemzetközi bajnok!
A Weapon Group SC harcoshölgye, Dobos Gergely tanítványa, a tizenkét éves Sipos Regina a február 22-én Zalaegerszegen rendezett X Fight Code nemzetközi bajnokságon K1 light szabályrendszerben nem talált legyőzőre.
Pénz hiányában mennyit ér a tehetség?
Pénz hiányában mennyit ér a tehetség?
A veszprémi Weapon Group SC harcosa, Főczény Károly decemberben megszerezte első felnőtt világbajnoki címét a Szigetszentmiklóson rendezett II. kempo-világkupán. Nagy szerencse, hogy a megmérettetést hazánkban tartották, ugyanis Faragó Attila nehézsúlyú tanítványa – támogatók hiányában – már többször kényszerült lemondani a nemzetközi szereplésről.