Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Újabb veszprémi K1-sikerek

2021. október 1. 13:12
A Weapon Group SC fiatal harcosa, Sipos Regina, és edzője, Dobos Gergely is érmekkel a nyakában térhetett haza a múlt hétvégén Baján rendezett WFC Nemzeközi Bajnokságról.

Újabb nemzetközi megmérettetésen vett részt a veszprémi Weapon Group SC muay-thai szakága. Szeptember utolsó hétvégéjén a bajai rendezésű WFC Nemzetközi Bajnokságon léptek szorítóba a bakonyiak.

Az eseményen honi csapatok mellett szerb és szlovén klubok is részt vettek. A rendezők összesen száztíz mérkőzést bonyolítottak le, amelyeken százötven versenyző mérte össze erejét.

Sipos Regina (archív fénykép)Sipos Regina (archív fénykép)

A veszprémi Sipos Regina szombaton low-kick light szabályrendszerben (-55 kg) kétszer is ringbe szállt. Egy gyönyörű diadal mellett egy extramenetes vereséget szenvedett. Utóbbi esetében vitatható módon, pontozással alulmaradt. Így összesítésben a dobogó harmadik fokára léphetett fel. Sajnos az utóbbi viadalon kifordult a bokája is, mégsem adta fel, másnap ismét harcolni, bizonyítani akart.

A fiatal reménység vasárnap már nem a kadett korcsoportban, hanem az idősebb junior korosztályban versenyzett K1 szabályrendszerben. A sérülése befolyásolta a teljesítményét, de így is nagyszerűen küzdött; a döntőben alulmaradva végül ezüstérmet szerzett.

Dobos Gergely (archív fénykép)Dobos Gergely (archív fénykép)

Edzője, Dobos Gergely úgy vélekedett lapunknak, ha nincs a bokasérülés, megoldja a feladatot, de a sport ilyen: küzdésből jól vizsgázott.

A tréner szintén ringbe lépett az elmúlt hétvégén. A veterán korcsoport K1-döntőjében (-81 kg) Dobos egy színvonalas mérkőzésen, erős, képzett ellenféllel szemben pontozással maradt alul, végül a második helyen végzett. A veszprémi Weapon Gorup SC így három éremmel térhetett haza Bajáról.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.