Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
18°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
18°C

BL: negyedszer veszített a Szeged

2020. december 3. 20:36 // Forrás: MTI
A MOL-Pick Szeged 26-24-re kikapott a német Flensburg Handewitt otthonban a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének kilencedik fordulójában, csütörtökön.

Eredmény, csoportkör, 9. forduló, A csoport:
Flensburg-Handewitt (német) - MOL-Pick Szeged 26-24 (11-10)  

A vendégcsapat keretéből ezúttal Jonas Källman, Stefan Sigurmannsson, Mario Sostaric, Martin Stranovsky, Luka Stapancic és Dmitrij Zsitnyikov hiányzott betegség, illetve sérülés miatt.    

Pontosabb játékkal kezdtek a hazaiak, és amikor a 13. percben már 6-3-ra vezettek, Juan Carlos Pastor szegedi vezetőedző időt kért. Csapata hatékony védekezéssel négy perc alatt egyenlített, majd a Flensburg időkérése után - a találkozó során először - a vezetést is átvette. Ezután ismét a németek percei következtek (11-8), és előnyükből egy gólt megőriztek a szünetig.    

A második felvonás elején is a Flensburg teljesített jobban, ráadásul a vendégek azonnali piros lap miatt elveszítették szlovén balátlövőjüket, Nik Henigmant. A remek védekezésre és kapusteljesítményre alapozó hazai csapat a 43. percben már öt góllal jobban állt, és vezetését magabiztosan őrizte a meccs végéig, bár az utolsó három gólt a szegediek dobták.  

A mezőny legeredményesebb játékosa hazai részről Göran Sögard Johannessen, a vendégektől pedig Bodó Richárd és Bogdan Radivojevic volt, egyaránt hat találattal.   

A két csapat hetedik egymás elleni mérkőzésén egy szegedi siker és egy döntetlen mellett ötödször nyert a Flensburg.    

Az egy győzelemmel és négy vereséggel álló MOL-Pick Szeged jövő szerdán a fehérorosz Meskov Breszt csapatát fogadja, míg a hat sikerrel, egy döntetlennel és egy vereséggel rendelkező Telekom Veszprém egy nappal később a Barcelona vendége lesz a BL csoportkörében.    

szerdán játszották:
B csoport: Telekom Veszprém-THW Kiel (német) 41-33 (19-19)

vehir.hu
további cikkek
A Veszprém-szurkolók búcsúpikniket szerveznek Kentin Mahénak Telekom Veszprém A Veszprém-szurkolók búcsúpikniket szerveznek Kentin Mahénak A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói búcsúpikniket szerveznek az idény végén távozó francia balátlövőnek, Kentin Mahénak. ma 17:20 Nincs új a nap alatt Erről jut eszembe… Nincs új a nap alatt Nem sikerült bravúrt véghez vinni a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának, mert a történtek ismeretében bravúr lett volna kiharcolni a továbbjutást az Aalborg ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből. Így a Niklas Landin és Mikkel Hansen fémjelezte dán csapat jutott a legjobb négy közé. Tegyük hozzá: nem érdemtelenül. ma 4:03 Nagy László: Cél a bajnoki győzelem és a kupasiker! Telekom Veszprém Nagy László: Cél a bajnoki győzelem és a kupasiker! Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója az M1 aktuális csatorna megkeresésére hangsúlyozta: a négyes döntőről szóló álmokkal, vágyakkal vágott neki az idénynek a klub.  tegnap 22:54 Idén sem zúg az „Építők” Kölnben Telekom Veszprém Idén sem zúg az „Építők” Kölnben Ahogy az elmúlt kiírásban, a Telekom Veszprémnek idén sem sikerült kiharcolnia a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében való szereplést. Az „Építők” a sorozat negyeddöntőjének szerda esti visszavágóján 33-28-ra kikapott a dán Aalborg Handbold vendégeként, így összesítetésben 64-60-ra alulmaradt a párharcban. tegnap 20:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.