Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Bizonyítottak a veszprémi harcosok

2021. március 2. 15:37
A veszprémi Weapon Group SE harcosai remek eredményeket értek el a fővárosban a hétvégén rendezett K1 amatőr országos bajnokságon.

Szombaton a fővárosban rendezték az ICO Gory Rules amatőr országos bajnokságot, amelyen a veszprémi Weapon Gruop SE harcosai is ringbe léptek. Dobos Gergely szakágvezetőtől megtudhattuk, a megmérettetésre a Dingo Gym-mel karöltve készültek, ezzel is segítve egymás munkáját. Kun Marcell pedig edzőként, edzőpartnerként vett részt a versenyzők felkészítésében.

A küzdősport-társadalom ki volt már éhezve egy jó kis versenyre: rengetegen, harmincegy klub több mint száz versenyzője nevezett a megmérettetésre. Lontai Dávid (K1 light, 9 éves, 30 kg) az első mérkőzését megnyerte, a másodikon hatalmasat küzdött, de pontozással végül alulmaradt, így a második helyen végzett.

Remek veszprémi eredmények születtek - Fotó: Weapon Group SCRemek veszprémi eredmények születtek - Fotó: Weapon Group SC

Sipos Regina (K1 light,13 éves, 50 kg) mindkét harcát idő előtt befejezve megnyerte csoportját. Tisler Péter (K1, 85 kg) nagyot harcolt élete első ringes összecsapásán, de a jóval rutinosabb ellenfele végül legyőzte.

A legnehezebb feladat a Veszprémi Kempo SE edzőjére, Békési Gergelyre (K1, 95 kg) várt, aki ebben a szakágban élete második mérkőzését vívta. Riválisa a sok amatőr és profi mérkőzést megjárt Bakacs Dezső volt. Gergő izgalmas mérkőzést vívott, a veszélyes helyzeteket ügyesen oldotta meg, pontozással maradt alul.

Végül a Kiss Dénes által felkészített Pavelka Dominik (K1, 75kg) következett: kőkemény csatát vívott, edzője utasításait pontosan végrehajtva, amelynek köszönhetően egyhangú pontozással nyert.

Dominik a tavalyi év után így idén is elhozta a szervezet bajnoki övét.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.