Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A szövetség is elismerte Tóthné Stupián Anikó munkáját

2021. május 25. 13:42 // Forrás: SVSE
Tóthné Stupián Anikó 2021-ben elnyerte a Magyar Atlétikáért-díj ezüst fokozatát. A veszprémi Sportolj Velünk SE elnöke kiváló munkájáért és az egyesület kimagasló eredményeiért érdemelte ki a Magyar Atlétika Szövetség elismerését.

Tóthné Stupián Anikó 1983-ban kezdett bele edzői tevékenységébe; munkáját és a mai napig lelkiismeretesen, komoly odafigyeléssel végzi. Az elmúlt évtizedek alatt rengeteg tanítványa ért el komoly sikereket Tóthné kezei alatt: Minczér Albert, Takács Dávid és Szalai Benjamin mellett sokan mások is hálásak lehetnek a trénernek.

A töretlen eltökéltségnek és alázatnak köszönhetően a veszprémi klub egyébként az ország egyik legeredményesebb atlétikaegyesülete lett az elmúlt időszakban. 

Forrás: SVSEForrás: SVSE

Az olimpiára készülő középtávfutónő Bartha-Kéri Bianka, az 1500-as magyar csúcstartó Szögi István Dániel, a szintén csúcsokat halmozó Varga Gréta Barbara, valamint Kiss Gergő Xavér és Zsetnyai Ákos is csak kevese azoknak a tehetséges fiataloknak, akik Stupián Anikó mellett nevelkedhetnek.

Az SVSE elnöke ugyanolyan elszántsággal, magabiztossággal és szeretettel tanítja jelenleg is az atlétikát, ahogy korábban. Szívén viseli a gyermekek sorsát, hiszen ahogy többször hangsúlyozza is, a jövő tehetségei bennük rejlenek.  Mindez annyit jelent, hogy a veszprémi klub edzője és a magyar atlétika elválaszthatatlanok: az ezüst fokozat méltó helyre került, Tóthné Stupián Anikó kiérdemelte azt.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.