Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hatalmas küzdelemben Eb-ezüstérmes Varga Gréta!

2021. július 17. 18:18
A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) tizenhét éves kiválósága, Varga Gréta Barbara ezüstérmet szerzett 300 méteres akadályfutásban a Tallinnban zajló U20-as Európa-bajnokság szombati versenynapján.

A magyar csapat első érmét Varga Gréta Barbara szerezte az észt fővárosban zajló U20-as atlétikai Európa-bajnokságon. Tóhné Stupián Anikó tanítványa óriásit küzdött német riválisával szemben a 3000 m akadályfutás szombat délutáni fináléjában. Az aranyéremről végül mindössze két század döntött Olivia Gürth javára, a még mindig csak 17 éves Varga a második helyen ért célba.

Varga Gréta Barbara Eb-ezüstérmes - Fotó. SVSEVarga Gréta Barbara Eb-ezüstérmes - Fotó. SVSE

Eredmény – 3000 m akadályfutás
1. GÜRTH Olivia (német) 9:59.15
2. VARGA Gréta Barbara (SVSE, Veszprém) 9:59.17                                         
3. ÖZDOGAN Sevval (török) 10:07.84

vehir.hu
további cikkek
SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon SVSE SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon Székesfehérváron az U18-as atlétikai magyar bajnokságon vettek részt a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái, akik az elmúlt hétvégén összesen hét érmet szereztek; Derdák Sára duplázott, 1500 m-en és 800 m-en is a dobogó legfelső fokára. tegnap 20:01 Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek SVSE Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek Előfordulnak olyan „hosszú hétvégék”, amikor minden pillanatban történik valami és nincs idő „megállni”. Kapkodjuk a fejünket, hogy éppen hol és mi történik. Ilyen hétvége „íródott” a veszprémi Sportolj Velünk SE számára, amely megszállta péntektől vasárnapig a székesfehérvári atlétikapályát. 2024. június 17. 13:37 Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon Bartha-Kéri Bianka Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) atlétája az olaszországi Rómában rendezett atlétikai Európa-bajnokságon 800 méteren, illetve a 4x400 méteres női váltóval is jól szerepelt. 2024. június 12. 9:54 Bartha László nívós kitűntetésben részesült SVSE Bartha László nívós kitűntetésben részesült A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) ügyvezetője Az utánpótlásért-díjat vehetett a Magyar Atlétikai Szövetségtől (MASZ). 2024. június 10. 11:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.