Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az online ügyfélkezelő rendszerek fontossága

2022. augusztus 10. 10:14
Manapság már egyre fontosabbak az online ügyfélkezelő rendszerek megléte. Ezek kiválóan alkalmasak akár kisebb vagy nagyobb cégek esetén is. Számos fontos információt tudunk bennük tárolni, és a lehető legjobb pillanatban előhívni őket, akár automatikusan is.

Példák online ügyfélkezelő rendszerekre

Ma már számos megoldással találkozhatunk, melyek egytől-egyig arra lettek programozva, hogy megkönnyítsék a cégek munkatársainak dolgát. Beszéljünk akár különböző szervízhálózatokról, bérraktárokról, autóvizsga-központokról, vagy éppen egy emelőgép-javító és vizsgáztató cégről.

A Mav-IT.hu WebDepó rendszere például a bérraktárazás területén nyújt kimagasló támogatást. A szervízhálózatoknak ott van az Autosmart nevű program, míg az emelőgéppel foglalkozóknak az EmKe névre keresztelt online rendszer. Mindegyik kiváló, és csak ajánlani tudjuk, hogy az érintett területen működő cégek használják őket.

Az ügyfelek szeretik tudni, hogy mi történik a szervizben

Nem egy vicces kép kering azzal kapcsolatban az interneten, hogy mennyivel olcsóbb egy szerelési munka, ha ott sincs, és főleg nem beszél bele a tulajdonos. És az ilyen képek alapvetően valamilyen valóságtartalommal rendelkeznek, legalábbis arra építik fel őket. Ilyen ez is, ugyanis a megbízó jellemzően szeretne közel lenni a tűzhöz. Tudni szeretné, hogy áll a javítás, mi következik, és persze, hogy mikorra lesz várhatóan kész a folyamat.

Ahhoz, hogy ezeket az információkat úgy érhesse el, hogy közben nem zavarja a javítási tevékenységet, szükség van az online rendszerekre. Ezeken keresztül ugyanis ő maga kérdezheti le, hogy éppen hogy áll az egész folyamat. Sőt, autók vagy épp emelőgépek esetén még a következő vizsgáztatás kapcsán is elérhet így adatokat. Ez pedig segít abban, hogy ne felejtse el az esedékes újabb vizsgát akár több hónappal később sem.

Ezek igen hasznos funkciók egy ilyen online szoftverben. De a cégek számára is nagyon megéri erre váltani. Nézzük is, hogy miért!

Miért fontos egy online ügyfélkezelő rendszer egy cég számára?

Ahogy az ügyfél, úgy a cég is hozzáfér olyan adatokhoz, amik fontosak számára. Ilyenek lehetnek például a szervizelőzmények, de még inkább a közelgő vizsga esedékessége.

Azok a cégek, akik ezeket az információkat megfelelően használják, sokkal több visszatérő ügyféllel rendelkeznek, mint akik ezeket nem használják. Ugyanis ezen infók tudatában nem kell a cégnek megvárnia, hogy hátha a korábbi ügyfele jelentkezik nála, hanem megfordulhat a folyamat. Felkeresheti a javítóműhely is a korábbi ügyfeleit azzal, hogy épp esedékes a következő vizsga, mikorra írhatják be az újabb időpontot.

Ez egy olyan hatalmas fegyver, amivel könnyen megtölthetik a saját szerviz- és vizsganaptárukat. Ráadásul az ügyfeleik is azt fogják érezni, hogy mennyire jól ismerik a szerviz- és vizsgaelőzményeiket, mivel minden ott lesz előttük. Kár lenne ezt kihagyni, nem igaz?

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.