2023. február 1.
//
Ignác névnap

Egy remek szezon végéhez közeledik Badar Gergő

2022. szeptember 25. 15:15
vesc.hu
Lassan véget ér a 2022-es idény Badar Gergő számára, melyet már a Veszprémi Egyetemi Sport Club triatlonistájaként versenyzett végig. Ráadásul nem is akárhogy!

A legnagyobb megmérettetéseken már túl vagyok, nyertem két országos bajnoki címet és szinte valamennyi versenyemen az élmezőnyben végeztem. A nagyatádi hosszú távú ob miatt maradt benne némi hiányérzet, de tudom, hogy miben kell még fejlődnöm és alig várom már a téli alapozást

– nyilatkozta egyesülete honlapján Badar Gergő.

Fotó: VESCFotó: VESC

A VEHIR-VESC sportolója kiemelte: mentálisan rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban, annak pedig nagyon örül, hogy sérülés nélkül tudta teljesíteni az évet, miközben a nyári időszakban 2-3 hetente rajthoz állt egy embert próbáló viadalon.

Badar Gergő februárban csatlakozott a VESC-családhoz, amely jó döntésnek bizonyult számára.

Stabil háttér fogadott, mindenben támogatnak a klubnál és eddig tényleg azt kaptam, amiért ide igazoltam. Az eredményeimmel igyekeztem meghálálni a bizalmat, remélem sikerült és sokan büszkék rám Veszprémben

– mondta a 31 esztendős triatlonista.

Badar Gergő arról is beszélt, hogy jövőre szeretne minél több külföldi versenyen rajthoz állni, hiszen azok elengedhetetlenek a további fejlődéséhez.

vehir.hu