Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Régiós versenyt nyert a VEDAC csapata

2022. november 10. 9:28 // Forrás: VEDAC
Aranyérmet szerzett a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) U10-es alakulata a kölyökből atléta program közép-dunántúli régiós csapatversenyében.

Székesfehérváron rendezték meg a régiós viadalt, ahol a VEDAC több csapattal is részt vett. Az U10-es korosztályban a vegyes kategóriában a VEDAC piros együttese volt a legjobb.

Bajai Médea, Sas Noémi, Kis Zorka, Esső Gergő, Putz Barnabás, Vass Ákos, Kövesi Levente, Horváth Ákos 30 méteres szembe váltófutásban, 30 méteres gát váltófutásban, ritmusszökdelésben, súlylökésben 1 kilogrammos medicinnel és hatperces Cooper-futásban versengtek. A VEDAC narancs csapatában betegségek miatt nem volt meg a nyolc fő, de négyen így is végig csinálták a versenyszámokat: Varga Emma, Petrovich Réka, Markó Letti, Nyári Liliána.

Fotó: Ambrus LászlóFotó: Ambrus László

Az U12-es korcsoportban a VEDAC piros színnel jelölt nyolcasa a második helyen végzett.  Tagok: Németh Flóra, Plander Liza, Szemán Dorka, Varga Szonja, György Kristóf, Morgan Tivadar, Rezeli Márk, Simon Dominik. A VEDAC kék csapata pedig a kilencedik helyen zárt. Itt Vesztergom Hanna, Fuith Kincső, Varga-Leé Viola, Pozsgai Anna, Menyhárt Gábor, Nagy Benedek, Zalavári Zalán, Hegyi Fanni mutathatta meg tudását.

Sajnos a narancs együttesből egy fő lebetegedett, ezért nem értékelték az elért eredményeket. Ettől függetlenül dicséret illeti Veres Nórát, Kocsis Esztert, Szabó Hangát, Zalavári Szonját, Cserháti Ádámot, Bagi Zalánt, Kopácsi Ádámot.

Az U12-esek számára a következő versenyszámokat rendezték meg: 40 méteres gát váltófutás, 50 méteres váltófutás, ritmusszökdelés, súlylökés 2 kg-os medicinlabdával, 7 perces mini Cooper-futás.

Esső András, a gyerekek edzője elmondta, a kicsik és nagyok remekül érezték magukat, ráadásul keményen versenyzett mindenki. Azok is, akiknek végül az eredményét nem értékelték.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.