Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
26°C
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
26°C

Dobogón a VEDAC-osok

2023. június 11. 10:54 // Forrás: VEDAC
Nagyszerű eredményeket értek el a VEDAC atlétái a Plzenben megrendezett U23, U20 és U18 válogatott viadalon. A versenyzők kemény munkájuk és kitartásuk eredményeként jó teljesítményeket nyújtottak, amelyekre büszkék lehetnek.

A VEDAC csapatának tagjai közül Csekő Miklós kiemelkedett az U23 korosztály férfi kalapácsvetésében, és aranyérmet nyert 75.23 méterrel, közel három és fél métert verve a másodikra.

Csekő Miklós - Fotók: VEDACCsekő Miklós - Fotók: VEDAC

A VEDAC másik tehetséges atlétája, Csatári Jázmin is nagyszerű produkciót nyújtott. Jázmin az U20 kategóriában indult, és ezüstérmet szerzett a kalapácsvetők között 62.02 méterrel.

Csatári JázminCsatári Jázmin

A harmadik helyet szerezte meg Fertig Fanni U18 női kalapácsvetésben, 60.47 méteres eredményével bronzérmet vehetett át. Ez a verseny nagyon szoros volt, a másodiktól csak 51 centivel maradt el, míg a negyediket 7 centivel verte.

Fertig FanniFertig Fanni

Ezek a dobogós helyezések is azt bizonyítják, hogy a VEDAC atlétái a nemzetközi színtéren is megállják a helyüket, Zentai Tibor, Dobos Máté és Mozsdényi Dávid edzők munkájának is köszönhetően.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.