Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gyulai István Memorial: SVSE-siker kicsiknél és nagyoknál

2024. július 11. 10:07 // Forrás: SVSE / Nagy Cecília
Elképesztő versenyek, felejthetetlen élmény: a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái szép sikereket értek el a napokban Székesfehérváron rendezett Gyulai István Memorialon.

Minden évben van egy nap, amikor az ország Székesfehérvárra figyel. Az idei XIV. Gyulai István Memorialon a világklasszisoknak nemcsak az ellenfelekkel, hanem a hőséggel is meg kellett küzdeniük. A „nagy” versenyzők mellett a kicsik is szerepet kaptak: immár harmadik alkalommal rendezték meg a kölyökatléták számára a 8x50 méteres váltófutást, illetve először bizonyíthattak az U16-os korosztály mixváltói.

Újabb bravúros SVSE-eredmények Újabb bravúros SVSE-eredmények

A veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái lelkesen készültek a különleges eseményre. A kisgyermekek szemében látszott a végtelen izgalom, mikor beléptek a pályára. Mindenki rájuk figyelt a lelátókról. Egy lélegzetvételnyi csend, majd eldördült a rajtpisztoly és a hangos szurkolás, tapsolás, lelkesítés zengte be a stadiont, így nem is véletlen, hogy a kicsik óriási elszántággal teljesítettek.

Az SVSE számára ez még különlegesebb is lett, hiszen az U12-esek és az U16-osok is bajnokként értek a célba.

A 8x50 m váltó tagjai: Miskolczi Holli, Iványi Borka, Édes Zselyke, Vati Csenge, Miskolczi Milán, Polgár Soma, Békési Levente, Horváth Dominik.

A győztes mixváltó tagjai: Nyemcsok Noel, Kovács Zoé, Pandur Huba és Sirkó Csenge.

Utánuk a világklasszisok következtek, akik között Szögi István Dániel is rajthoz állt 3000 m síkfutásban. Szögi óriási egyéni csúccsal, 7:48.76-tal a hatodik helyen ért célba, 1 másodpercre megközelítve az országos csúcsot.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.