Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C

Chema Rodríguez: százszázalékig elégedett vagyok

2024. július 30. 7:44 // Forrás: MTI
Chema Rodríguez, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya játékosait dicsérte, amiért az Egyiptomtól elszenvedett vereség után Argentína ellen kiváló teljesítményt nyújtottak a párizsi olimpia csoportkörében.

 "A srácok csodálatosan játszottak, nehéz meccs volt, mert az argentinok sokféle taktikai megoldást alkalmaznak, többször váltanak védekezésben. Ellenük arra van szükség, hogy hatvan percen át koncentráljunk, de a fiúk ezt tökéletesen megoldották" - nyilatkozott a spanyol szakember.

Kapcsolódó cikk
Az argentinokat legyőzve javított a férfi kézilabda-válogatott
 A magyar válogatott 35-25-re győzött hétfőn Argentína ellen a párizsi olimpia férfi kézilabdatornájának második fordulójában.

Kiemelte: most kiélvezik a győzelmet, és reméli, a folytatás is hasonló lesz.

 "Százszázalékig elégedett vagyok, nem az eredmény miatt, hanem mert nagyon nehéz talpra állni egy olyan vereség után, mint amilyen két napja volt és összeszedetten játszani még este kilenckor is" - fogalmazott.

A norvégok elleni szerdai meccsről azt mondta: az elmúlt időszakban rendre kikapott riválisától a magyar csapat, de azok "normális" időpontban rendezett találkozók voltak.

"Most viszont reggel kilenc órakor kell játszani, így a szokatlan időpontban lehet, hogy más eredmény születik..." - tette hozzá tréfásan.

A győztes magyar válogatott ünnepel, miután 35-25-re nyert a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi kézilabdatornájának B csoportjában játszott Magyarország - Argentína mérkőzésen a Dél-párizsi Arénában 2024. július 29-én. MTI/Illyés Tibor A győztes magyar válogatott ünnepel, miután 35-25-re nyert a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi kézilabdatornájának B csoportjában játszott Magyarország - Argentína mérkőzésen a Dél-párizsi Arénában 2024. július 29-én. MTI/Illyés Tibor

Bánhidi Bence hangsúlyozta, nem foglalkoztak azzal, mennyivel nyernek, a győzelem volt a fontos.

"A mérkőzés kicsit nehezebben indult, de aztán meccsbe jöttünk, játszottuk a saját játékunkat, összeállt a védekezésünk és tetemes különbséget raktunk közé" - szögezte le.

Kiemelte: kompakt teljesítményt nyújtott a csapat, Palasics Kristóf remekül védett, de a támadáson még van mit csiszolni.

A hétgólos Imre Bence szerint az összecsapás elején az argentinok még frissebbek voltak, ezért még nem sikerült rájuk erőltetni az akaratukat.

"Az első félidő közepén átvettük az irányítást, jól működött a kapusteljesítmény, ebből tudtunk futni és sok könnyű gólt szerezni. Voltak még így is hibák, de egy magabiztos, könnyed győzelmet arattunk, mindenki pályára tudott lépni és hozzátenni a magáét" - fejtette ki.

vehir.hu
Események
Sorozat
Férfi kézilabda vb-selejtező
Hazai
Magyarország
Vendég
Litvánia
Időpont
2024. május 12. 17:15
Helyszín
Veszprém Aréna
Eredmény
36-23
részletek
további cikkek
Paralimpia 2024: Pap Bianka teljessé tette éremkollekcióját paralimpia Paralimpia 2024: Pap Bianka teljessé tette éremkollekcióját Az úszó Pap Bianka ezüstérmet szerzett szombaton az SM10-es sérültségi kategória 200 méter vegyes számában a párizsi paralimpián. 2024. szeptember 7. 21:49 Paralimpia 2024: Ekler Luca Európa-csúccsal ezüstérmes 400 méteren paralimpia Paralimpia 2024: Ekler Luca Európa-csúccsal ezüstérmes 400 méteren Ekler Luca Európa-csúccsal ezüstérmet szerzett a szombat esti döntőben 400 méteres síkfutásban a párizsi paralimpián. 2024. szeptember 7. 21:46 Paralimpia 2024: Kiss Péter Pál megvédte címét KL1-ben, Szvitacs Alexa bronzérmes asztaliteniszben paralimpia Paralimpia 2024: Kiss Péter Pál megvédte címét KL1-ben, Szvitacs Alexa bronzérmes asztaliteniszben A kajakos Kiss Péter Pál címét megvédve aranyérmet szerzett a KL1-es kategóriában, 200 méteren, míg az asztaliteniszező Szvitacs Alexa bronzérmet szerzett a WS9-es kategóriában a párizsi paralimpia szombati versenynapján. 2024. szeptember 7. 12:48 Rasovszky Kristóf is távozik Veszprémből? Rasovszky Kristóf Rasovszky Kristóf is távozik Veszprémből? A párizsi olimpiai nyíltvízi úszószámában bronzérmet szerző Betlehem Dávid után az olimpiai bajnok Rasovszky Kristóf is búcsúzhat a veszprémi Balaton Úszó Klubtól – erről árulkodnak edzője, Szokolai László mondatai is, melyeket Porga Gyula polgármesterrel osztott meg. 2024. szeptember 3. 14:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.