Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Klujber Katrin már tud örülni a hatodik helynek

2024. augusztus 11. 14:16 // Forrás: MTI
A női kézilabdatorna álomcsapatába beválasztott Klujber Katrin már tud örülni annak, hogy a magyar válogatott a hatodik helyen végzett a párizsi olimpián.

Hozzátette, nem érezte csúcsformában magát, különösen a torna elején. Aztán fordulóról fordulóra javult a teljesítménye, de az Angola elleni csoportmeccs végén egy kicsit megtört, mert magára vette, hogy a kihagyott büntetője miatt nem nyertek a magyarok.

"Szerencsére nem ezen múlt a továbbjutás, a negyeddöntőben pedig mindent egy lapra tettem fel. Nagyon akartuk azt a meccset a svédek ellen, próbáltam menni, mint az állat, de sajnos ez sem volt elég, úgyhogy egy kicsit lelombozódtam. Arra a tíz másodpercre nem jó visszagondolni, mert az előtte lévő csaknem hatvan percben kiharcolhattuk volna a négy közé kerülést" - magyarázta.

A magyar válogatott két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel csoportja harmadik helyén végzett, a negyeddöntőben pedig hosszabbításban kapott ki a svédektől.

"Eltelt néhány nap, most már azért tudok örülni a hatodik helynek, pláne, ha arra gondolok, hogy milyen meccseket játszottunk, illetve Tokióhoz képest előrébb léptünk egyet" - szögezte le Klujber.

Hozzátette, mindenhogyan - lelkileg, testileg, fejben - nagyon sok volt neki az elmúlt időszak.

A bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő FTC már elkezdte a nyári felkészülést, de Klujbernek és a többi olimpikonnak csak augusztus 19-én kell edzésre jelentkeznie

vehir.hu
további cikkek
Paralimpia 2024: Pap Bianka teljessé tette éremkollekcióját paralimpia Paralimpia 2024: Pap Bianka teljessé tette éremkollekcióját Az úszó Pap Bianka ezüstérmet szerzett szombaton az SM10-es sérültségi kategória 200 méter vegyes számában a párizsi paralimpián. 2024. szeptember 7. 21:49 Paralimpia 2024: Ekler Luca Európa-csúccsal ezüstérmes 400 méteren paralimpia Paralimpia 2024: Ekler Luca Európa-csúccsal ezüstérmes 400 méteren Ekler Luca Európa-csúccsal ezüstérmet szerzett a szombat esti döntőben 400 méteres síkfutásban a párizsi paralimpián. 2024. szeptember 7. 21:46 Paralimpia 2024: Kiss Péter Pál megvédte címét KL1-ben, Szvitacs Alexa bronzérmes asztaliteniszben paralimpia Paralimpia 2024: Kiss Péter Pál megvédte címét KL1-ben, Szvitacs Alexa bronzérmes asztaliteniszben A kajakos Kiss Péter Pál címét megvédve aranyérmet szerzett a KL1-es kategóriában, 200 méteren, míg az asztaliteniszező Szvitacs Alexa bronzérmet szerzett a WS9-es kategóriában a párizsi paralimpia szombati versenynapján. 2024. szeptember 7. 12:48 Rasovszky Kristóf is távozik Veszprémből? Rasovszky Kristóf Rasovszky Kristóf is távozik Veszprémből? A párizsi olimpiai nyíltvízi úszószámában bronzérmet szerző Betlehem Dávid után az olimpiai bajnok Rasovszky Kristóf is búcsúzhat a veszprémi Balaton Úszó Klubtól – erről árulkodnak edzője, Szokolai László mondatai is, melyeket Porga Gyula polgármesterrel osztott meg. 2024. szeptember 3. 14:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.