Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A veszprémi olimpikonokat köszöntötte a polgármester

2021. július 9. 18:45
A veszprémi olimpiai csapattal töltötte a délutánt Porga Gyula polgármester – közölte a városvezető közösségi felületén.

A polgármester Ovádi Péter parlamenti képviselővel együtt kívánt sok sikert a Tokióba induló sportolóknak: a Sportolj Velünk Sportegyesület - SVSE  két atlétájának Bartha-Kéri Biankának és Szögi Istvánnak, illetve edzőjüknek Tóthné Stupián Anikónak, valamint a Balaton Úszó Klub Veszprém sportolóinak, Rasovszky Kristófnak és Kalmár Ákosnak, illetve felkészítőjüknek Szokolai Lászlónak. 

 Fotó: Porga Gyula / Facebook

vehir.hu
további cikkek
Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. ma 20:24 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. ma 16:12 Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. ma 14:09 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál Párizs 2024 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján. ma 13:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.