Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 24. Kinga, Kincső
Veszprém
21°C
2024. július 24. Kinga, Kincső
Veszprém
21°C

Szöllősi-Zácsik Szandra: azt mondtam, vége a pályafutásomnak

2022. október 26. 19:47 // Forrás: MTI
Sérülése pillanatában azt gondolta, vége a karrierjének, jövő héten azonban már labdás edzéseket is végezhet Szöllősi-Zácsik Szandra, a Ferencváros válogatott kézilabdázója.

A balátlövőre október 9-én a Krim Mercator Ljubljana elleni összecsapáson esett rá a szlovén rivális egyik játékosa. Szöllősi-Zácsik a közmédiának felelevenítette, egy reccsenést hallott, amitől nagyon megijedt, és rögtön egy esetleges műtét jutott az eszébe, ami már a negyedik lett volna pályafutása során. Ekkor úgy érezte, akár véget is érhet sportolói karrierje. A 32 éves válogatott játékos hozzátette, nagy kő esett le a szívéről, amikor kiderült nincs szükség beavatkozásra.    

"Én szó szerint ott eltemettem magam, és azt mondtam, vége a pályafutásomnak" - nyilatkozott.

Szöllősi-Zácsik Szandra - aki így kihagyja a novemberi Európa-bajnokságot - elmondta, már kisebb súlyokkal dolgozik, fut, gyógytornázik, a jövő héten pedig óvatosan elkezdhet labdát vezetni és passzolni.

A válogatott játékos hangsúlyozta, természetesen szomorú amiatt, hogy nem lehet ott a kontinensviadalon, de elképzelhető, hogy a helyszínen, Ljubljanában szurkol majd társainak. 

A nemzeti csapat szombaton Románia, jövő hétfőn pedig Németország ellen lép pályára edzőmeccsen, Tatabányán. A válogatott jövő szerdán utazik Ljubljanába, ahol jövő pénteken Svájccal, két nappal később Horvátországgal, majd november 8-án Norvégiával találkozik a csoportkörben. A középdöntőbe az első három helyezett jut.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.