2020. augusztus 12. // Klára névnap

Ott voltunk a futsalosok első edzésén

Hétfőn este megkezdte felkészülését a 2020/2021-es idényre városunk élvonalbeli futsalcsapata, az 1. Futsal Club Veszprém. Meghívást kaptunk a bakonyiak idei első edzésére, ahol Fehér Zsolt vezetőedzőtől megtudhattuk, hogy a keretük immár végleges. A vehir.hu fotóriportja.

Ledolgozni a játékosokról a felcsúszott kilókat – valószínűleg ezt a célt is megfogalmazta magában Fehér Zsolt, az 1. Futsal Club Veszprém újdonsült vezetőedzője a csapat hétfő esti, idei első edzésén, amelyre portálunk is meghívást kapott.

A játékosok örömmel köszöntötték egymást, ugyanakkor pontosan tudták, hogy a kisebb eligazítást követően máris meg lesz dolgoztatva a tüdejük. Így is történt: Tatai Józsefre és társaira ugyanis ingafutás várt az első felmérésen, amelyet az edzők még hasizom-gyakorlatokkal is megspékeltek.

A bakonyiak új gyúrója, Provoda Éva komoly figyelmet fordított a játékosok állapotára. A klub vezetőitől megtudhattuk, kimondott céljuk volt az is, hogy futsalosaik idén a lehető legkevesebb sérüléssel húzzák ki az idényt. Hozzátették: a magyar válogatott korábbi masszőre hatalmas segítséget nyújt majd ebben.

Fehér Zsolt vezetőedző végül portálunknak elárulta, a keretük immár végleges, ízig-vérig magyar csapatot építettek. Újdonsült játékosaik között a magyar válogatott meghatározó alakjai szerepelnek. A felkészülést pedig több fiatal játékos is velük kezdte meg, akik alázatukkal és tehetségükkel rászolgáltak arra, hogy a felnőttek között bizonyíthassanak.

Távozott

  • Miklós Tamás
  • Junior Silva
  • Lazar Miloszavljevics
  • Caio Matheus
  • Gyurcsányi Zsolt
  • Schmidmajer Ádám

Érkezett

Képek
Simon Dani
Kovács Bálint
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
futsal férfi futsal NBI alsóház, 2019/2020 2. 2020. március 9. 20:00 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok Kecskemét 1. FC Veszprém 1-2
futsal férfi futsal NB I alsóház, 2019/2020 1. 2020. március 2. 19:30 Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok 1. FC Veszprém Rubeola Csömör 2-6
futsal Magyar Kupa elődöntő 2020. február 22. 16:30 Szombathely, Aréna Savaria 1. FC Veszprém Haladás VSE 0-4
előző események betöltése

További cikkek

2020. augusztus 12. // Klára névnap